tiistai 13. maaliskuuta 2018

Keväänvihreää...



...kuvattuna kumminkin helmikuun puolivälissä. Kuvankäsittely tekee ihmeitä:) Vanhat pihlajanmarjatkin rupeaa näyttämään keväiseltä oksalta... Varsinkin kun antaa kuvan olla pienenä.





Vielä ei kyllä tuolla ulkona mitenkään keväiseltä näytä. Tänä aamunakin oli syytä auran käydä ja  lunta sataa tälläkin hetkellä. Mutta kyllä se siitä kevääksi muuttuu... kunhan maltetaan odottaa:)



12 kommenttia:

  1. MEillä sataa VETTÄ!! Loppuviikoksi luvattu viileämpää, mutta tätä meno silloin ei enää ole lunta..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iik! Vesisadetta en sentään haluaisi tänne. Se tekee tiet vaikeiksi kulkea sohjoontumisen takia. Lämmin sää kyllä muuten on ihan kiva:) Täällä on nyt nollan tienoissa asteet.

      Poista
  2. Täällä on myös satanut vettä aamupäivllä...nyt on ihan sumuista. Kyllä se kevät sieltä tulee ja sitten on onneksi tämä kova talvi taas takana :) Meillä on nyt +5 astetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teilläkin tulee jo vettä:( Kukaties se sade sitten tulee tännekin joidenkin aikojen kuluttua. Aurinko olisi kivempi lumien karkoittaja:)

      Poista
  3. Kauniita kuvia. Meillä oli satanut lunta viime yönä, mutta tiet on liukkaat.
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli tänään tiet sellaiset lumipöperöiset. Pikkutietä kun ajelin, niin oli jotenkin hankalaa erottaa kunnolla niitä tien reunoja kun oli niin lumista, siltikin vaikka ne oli aurattukin jossain vaiheessa. Ja taas on omassakin pihassa lunta ihan aurattavaksi asti, sitä lunta kun on tullut vähän pitkin päivää. Mukavaa viikkoa sinnekin:)

      Poista
  4. Kiitos kun tulit lukijakseni valokuvalliseen päiväkirjaani :) bloggailen myös täällä: willaronjatar.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ällistyin ihan, että olikin aivan tuore blogi. Ja toisestakin kävin jo kukkia kurkkimassa:)

      Poista
  5. Mikä valokuvan käsittelyohjelma sulla on? Hyvin se käsitteli pihlajanoksan marjoineen.
    Minä puuhastelin usean tunnin aamupäivällä kolaten pihalumia, sama homma eilen. Joko sinun maisemissa on nolla-asteet? Täällä on pysytellyt sää pakkasen puolella ja
    lumentulo ollut reipasta.
    Kevättä minä rupean ajattelemaan joskus toukokuulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kuvankäsittelyjuttu on siinä samassa, missä mulla tällä koneella on kaikki valokuvatkin. Se on tämän koneen päivitysten myötä tullut paremmaksi kuin mitä se oli alunalkaen. Sen paremmin en osaa sitä sanoa, kun olen aika pöllö näitten asioitten kanssa.
      Lumen kolausta oli meilläkin tänään ja sitä on tiedossa huomisellekin, sillä lunta on tullut pitkin päivää. Nollassa on jo asteet ja lumi niin kosteaa, että tarttuu suksenpohjiin.

      Poista
  6. Hienot kuvat. Noita lumisia juttuja (tulen takaperin tekstejäsi) katsellessa mietein, kuinka paljon onkaan vettä kun lumet sulaa. Meillä kotona oli usein kevättulvat ja tien yli meni vettä monesta kohtaa. Kun maa oli jäässä ja tierummut myös ja huhtikuu humauttaa, eli päivällä lumi sulaa nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Kestää varmaan kauan sulaminen ja taatusti täällä tuolla roskiksen kohdalla taas vesi juoksee tien yli pitkän aikaa.

      Poista